Osuttiin sillon siihen risteykseen
ihan samaan aikaan
ojensit kättä ku ehdin vierelle
mä kyllä koitin olla juoksematta
ja mä tiesin jo sun ihanasta hymystä
ettei tää koskaan unohtuis
ei ikinä
ja ilman mun runojakin
sä olisit silti uudestaan
aina tullut
Selite:
vähän puheenomasemmin yhdestä nimipäivästä lähes kolmen vuoden takaa...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi