Vaaleensininen hymy

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 1.8.2024 19:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 

Osuttiin sillon siihen risteykseen
ihan samaan aikaan
ojensit kättä ku ehdin vierelle

mä kyllä koitin olla juoksematta

ja mä tiesin jo sun ihanasta hymystä
ettei tää koskaan unohtuis
ei ikinä

ja ilman mun runojakin
sä olisit silti uudestaan
aina tullut

Selite: 
vähän puheenomasemmin yhdestä nimipäivästä lähes kolmen vuoden takaa...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut