Kullan vieressä hymy
unenkin ajan kasvoilla
se on siellä
sydämen päällä
sinun kätesi lämmön alla
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Kullan vieressä hymy
unenkin ajan kasvoilla
se on siellä
sydämen päällä
sinun kätesi lämmön alla