Rakastele
sydämeni kevyeksi ikävästä
iholleni lisää tuntoja sinusta
sieluni pinnalle huokaise
onnen huumaavia pisaroita
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Rakastele
sydämeni kevyeksi ikävästä
iholleni lisää tuntoja sinusta
sieluni pinnalle huokaise
onnen huumaavia pisaroita
Kommentit
kevyttä eroottista sävyä
Haikean kaunis erotiikalla maustettu runo.
Sivut