Tule
kulta ja ota
juuri niin ihanasti kuin sinä
sen teet
sydämelläsi koskien
läpi ihoni
kuumeisesti haluten
suoraan
sieluuni iskien
lujasti
lujasti
ota rakastaen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Tule
kulta ja ota
juuri niin ihanasti kuin sinä
sen teet
sydämelläsi koskien
läpi ihoni
kuumeisesti haluten
suoraan
sieluuni iskien
lujasti
lujasti
ota rakastaen
Kommentit
Kikka? Oletko oikeasti elossa?
Sivut