Ikävä pitää sinua tässä
lähelläni
niin tiukasti kiinni ettet sinä lähde
ikinä pois
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Ikävä pitää sinua tässä
lähelläni
niin tiukasti kiinni ettet sinä lähde
ikinä pois