Jotain suloisempaa Sinä olet

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 1.8.2024 19:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 

Sinua katsoo niin mielellään
pukiessasi vaatteita

hymyillessäsi iloisemmin
kuin kukaan minulle ennen

kauniit silmäsi
säteillen kaikkia
rakastamiani värejä

sinusta haluaisi ottaa

niin lujaa
uudestaan kiinni

kutittaa sinusta ilmoille
maailman onnellisin nauru

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut