Joskus
olet aivan liikaa
ja liian vähän samaan aikaan
sydämeni ei pysy
todellisuuden perässä
ei usko sitä
tunnen enemmän
kuin antaisit
vähemmän kuin olisi mahdollista
uskaltaisit, kultani
uskaltaisit
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi