Kirjoita pitkään selkääni
isoin, hempein vedoin
miten paljon minua rakastat
piirtele hellin sydämin
taivaalta tähdet, kuu ja aurinko
kosketa sinun sormillasi
jotka omikseni niin vahvasti tunnen
sielujemme kauneinta laulua
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis.
Aistikkuutta, hyvä runo
Herkkä ja kaunis tunnelma on runossasi.
voi miten herkästi ilmaistu rakkauden ja läheisyyden tunnetta /kosketa sinun sormillasi//jotka omikseni niin vahvasti tunnen/ - hieno runo.
Sivut