Olen vähän miettinyt
onneksi olet horoskoopiltasi Leijona
etkä vaikka Kalat
Oi, sinä urhea ahveneni
ui liiveihini
suomujesi kiille sokaisee silmäni
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Olen vähän miettinyt
onneksi olet horoskoopiltasi Leijona
etkä vaikka Kalat
Oi, sinä urhea ahveneni
ui liiveihini
suomujesi kiille sokaisee silmäni
Kommentit
hih, hulvatonta
Heh, hauska :))
Tää toi hymyn naamalleni
Sivut