Minun tulee usein yksin
iso ikävä sinua
varsinkin eilisen kaltaisten
päivien jälkeen
tiedän rakastavani sinua
niin paljon
ja toivon kovasti että vielä
jonain päivänä ymmärtäisit sinäkin
miten kaikki on jo nyt
juuri tässä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis runo.
Kaunista
Sivut