Sinä olet niin paljon
ja aina enemmän
sinun sylisi vain on
pehmeintä
mitä tiedän
sormiesi tunto ihollani
tuo turvaa
hellyyttä
sinun syliisi minä vain
en mitään muuta
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Sinä olet niin paljon
ja aina enemmän
sinun sylisi vain on
pehmeintä
mitä tiedän
sormiesi tunto ihollani
tuo turvaa
hellyyttä
sinun syliisi minä vain
en mitään muuta