Sinä tunnut
komeutesi ei anna minulle sanoja
minä hymyilen ja haluan
sinun vieressäsi
päivän pimenevän
uuden alkavan
sinä katsot ja minä
olen kaikista onnellisin
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Sinä tunnut
komeutesi ei anna minulle sanoja
minä hymyilen ja haluan
sinun vieressäsi
päivän pimenevän
uuden alkavan
sinä katsot ja minä
olen kaikista onnellisin
Kommentit
Lämmintä ihanaa rakkautta
onnellisuusruno
Herkän koskettava.
Ihana. Sai kyyneleet silmiin. :)
Rakastaminen on kaunis tunne, joka välittyy tässä.
Mieletön huokausruno!
Sivut