Syksyn värit varastavat
pisamieni hehkua poskiltani
suutele niistä vielä
nopeasti
kesäisiä kukkia
talvea käyvään sydämeeni
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Syksyn värit varastavat
pisamieni hehkua poskiltani
suutele niistä vielä
nopeasti
kesäisiä kukkia
talvea käyvään sydämeeni
Kommentit
Aivan älyttömän kaunista:)
Todella kaunista.
Sivut