Vain vähän suukkoja,
iso, lämpöinen syli,
syli, jossa omat unelmani
ovat maailman kauneimpia,
sinun sylissäsi.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Vain vähän suukkoja,
iso, lämpöinen syli,
syli, jossa omat unelmani
ovat maailman kauneimpia,
sinun sylissäsi.