Syksyn tummat, roihuavat tulet
ovat tulossa
iltansa pimenemässä otollisiksi
mutta vielä
tämä vadelmainen kesä viipyy
enkä halua luopua
pidä sylissäsi niin lujasti, kulta
rakasta syksy kauemmaksi
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
varsinkin tuo loppu osui ja upposi minuun..hyvä!
Vahva on runosi sanoma, jospa ihmine voisikin toteuttaa tuon
Rakkautta ja lämpöä sitä on kesä ja sitä tarjoaa rakkaan syli.. Hieno teksti
Sivut