Sinun vuoksesi, mitä tahansa
Tahdon joskus kuulla sinun sanovan
”Pidä minusta kiinni”
Vaikken tiedä, pystynkö siihen -
ehkä sinun pitää auttaa
Jäänkö lumessa tanssivan tytön vuoksi
Lumisadetta tekemään
Näillä käsillä
Joilla en uskalla koskea
Näillä
Kummajaisen kasvoilla
Joilla en osaa hymyillä
Aina kaipaan
Vaikka elämäsi jatkuisikin –
minun ei ehkä osaisi.
Selite:
Ei mitään henkilökohtaista ketään... Tai no ehkä tavallaan kyllä.. Mutta ei vaatimuksia.. Vain toiveita.. Niin ja tiiän kyllä että mistä on inspiraatio kotoisin..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
''Jäänkö lumessa tanssivan tytön vuoksi
Lumisadetta tekemään
Näillä käsillä
Joilla en uskalla koskea''
ooh. (O.O) Varsinkin tuohon kohtaan tykästyin kovin. Tässä on jotakin niin haurasta, josta pidän. Emme me ole kivikovia, vaikka joskus toivoisimmekin olevamme, hauraita me olemme. Murtuvia, repaleisia, hajanaisia. Silti haluaa pysyä kasassa, vaikka vain tahdon voimalla--
upea.
K A U N I S...<3
Etenkin tuo viimeinen "Aina kaipaan
Vaikka elämäsi jatkuisikin - minun ei ehkä osaisi." oli suloinen.
Kiitos tästä.. suosikkeihin.
Sivut