Katseeni jäätyy aina rappukäytävässä
Kotivankilan pakoreitti
Sumupäiviä
Toisensa jälkeen
Aina yksin
Aina yksin
Tuhannet sanat tiedon valtateillä
Eivät korvaa sinua
Eivätkä sinua
Eivätkä sinua
Tule ja pidä
Tai anna minun pitää
Ja auttaa kestämään kylmää
Autathan, minun tuntea lämpöä
Tämän kylmyyden keskellä
Sumupäiviä
Ovat nämä kaikki
Vaikka talvi jo syleilee.
Selite:
(pienehköä tai mahdollisesti isoakin twiikkausta runoon tehty 2.11.2005)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Silmäni vastustaa jokaisen rivin aloittamista isolla kirjaimella, sillä koen sen anglismiksi. Mutta ei mun siihen tartte takertua, tässä on paljon sellaista, josta tykkään. Missä oppii rakentamaan tällaista toistoa? Toi kolmas jakeisto on ihan tappokamaa, mä häkellyn ja tahdon omia sen.
Sulla on joku jännä taito koota yksinkertaisista elementeistä koskettava tarina. Ei mitään sanapelleillyä eikä rakennettua dramatiikkaa. Tämä kosketti sillä tavalla ihan oikeasti.
Surullinen ja haikea runo,hyvin kirjoitettu,kosketti!!!
Ihana runo, hienonosti olet tuonut ajatukset esille.
Pidin.
Haikean surullinen runo. Tykkäsin taas varsinkin lopusta. Sinulla on taito kirjoittaa mukaansatempaavasti.
Sivut