Savuisia siluetteja
Ei enää ikinä
Kadotettuja sieluja
Ei enää ikinä
Muistoja sinusta
Ei enää koskaan
Selite:
En vielä näidenkään elettyjen vuosien jälkeen ymmärrä miten toiset ihmiset on niin vaikeita unohtaa.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Joitain ihmisiä ja muistoja ei vain ole tarkoitettu unohdettaviksi.
Tämä kolahti hyvin tälle illalle :)
Joitain ihmisiä on mahdoton unohtaa vaikka ei enää koskaan heitä näkisi.. Haikea runo..
Tämä kolahti kovaa! Pidin tästä.
Sivut