Pystytkö katsomaan minua silmiin
sanomaan rohkeasti ettei täällä ole tilaa kahdelle.
Uskallatko jättää valosi loistamatta minun
arvottomille kasvoilleni?
Minä uskon kaiken jos sanot sen niin.
Olet kyllä kesäni muttet aurinko
En siis täysin kuihdu.
Riko jo se mikä täytyy -
Tai kestä seuraamukset.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Pessimismi on tapa suojata tunteitaan, mutta tämä runo ikäänkuin tuntisi olevansa vahvoilla. Kysymykset ovat upea lisä runossa, ja fontti tekee tästä syvällisemmän.
Ajateltua tekstiä, ja kokemuksen epätietoisuus on hieno maalaus runossa.
Tää on hyvä. Etenkin tuo;
olet kyllä kesäni, muttet aurinko..
Sait tunteet palamaan..
Tämä oli kuin minulle ohje, rohkaisu. Varsinkin viimeinen lause, tiivistäen hyvin jotkut tilanteet, ihmissuhteet. Välillä ei ole mukavia vaihtoehtoja, mutta silloin on hyvä jos toiselle ei ole ihan aurinko, kesä vain.
Tämän on kokonaisuudessaan hyvin kaunis ja hienosti kirjoitettukin. Varsinkin alun 2 ekasta rivistä ja lopusta pidin. Ei paljon paremmin voi runoa lopettaa
Hyviä vertauskuvia, eikä muutenkaan huono runo, tosin ei koskettanut. (Olisi se vielä muutama kuukausi sitten koskettaut, mutta ei nyt) :) Hyvä runo, oikein hyvä.
Pidin eritoten 1. kappaleesta tässä runossa, se toimii tekstinä mielestäni todella hyvin.
Kokonaisuutenakin tämä runosi on hyvä, jopa osin hyvin suloinen, uhmakkuudestaan huolimatta :)
Sivut