Muistatko, kun kirjoiteltiin toisilleme
koska minä en uskaltanut puhua
muistatko, kun pyysit polttamaan ne kirjeet
enkä minä pystynyt
mutta nyt mua pelottaa enää avata niitä kirjeitä
ehkä viimein on aika
talvikin on jo tulossa
ja tilaa takassa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut