Pitää lopettaa -
Vielä kun on toivo jäljellä, palata eteenpäin.
Katkoit viimein naruni.
Olin..
Kai jälleen turhan luottavainen, toiveikas, haaveilija
joka tahtoi polttavan elämän;
ja sinulle annoin avaimen tähän hitaasti kuivuvaan sydämeen.
Pidä siitä hyvä huoli - pidä se tallessa
ehkä saatat tarvita sitä joskus.
Sinä
Et kai jää katsomaan
Kuinka ikuinen hymyni iän mukana haalenee.
Melodraamaa, sanot ja tiedän sen
Vielä on taatusti joku, joka tekee minustakin oikean pojan, onnellisen.
..Kuitenkin..
Selite:
18.2 pieniä muutoksia, lähinnä ja suurin on otsikko. Kiitokset ninotskalle.. :)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Paljon tunteita kohahduttava runo.
Päällimmäiseksi kuitenkin tuli Pinoccion tarina, ja siihen jäi lukijakin.
Ehkä tuo otsikko ohjasi liiankin suoraan siihen.
Kursivoidut sanat, muodostavat uuden perspektiivin - jos tahtoo :).
Sivut