Astun sisään,
makuuhuone,
olohuone
Tämä ei ole onnellisen ihmisen talo
Katson peiliin
kasvot,
vatsa
Tämä ei ole onnellisen ihmisen keho
En osaa
En pysty
Tämä ei ole onnellisen ihmisen runo
makuuhuone,
olohuone
Tämä ei ole onnellisen ihmisen talo
Katson peiliin
kasvot,
vatsa
Tämä ei ole onnellisen ihmisen keho
En osaa
En pysty
Tämä ei ole onnellisen ihmisen runo
Selite:
Vaikka näkee tämän kaiken, miksi sille ei pysty tekemään mitään?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut