Miksi väitellä
millä kielellä
on kauneinta sanoa
"Minä rakastan sinua"
Koska se on
kauneinta mitä voi toiselle sanoa
Selite:
Pitkästä aikaa runontynkää. Koetan herätellä luovuutta, mennyt monta vuotta kirjoittamatta mitään..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Niin totta ja niin kaunis on runosi..
Sivut