Pieni tanssija
joka lunta silmäripsissään katsoo minuun ja hymyilee
Haluaa tietää minkä väriset silmät minulla on
Ja tuntea minut
Minut!
Pitkät punaiset hiukset olkapäillään lainehtii
Auringosta tulen lainaa
Vasta neljätoista, ja opettelee häämarssiaan
Hänet minä haluan
Hänen selkäänsä piirtää kuvioita sormellani
Ajatella kaiken, mikä on vielä tuleva
Kaatua nurmikolle
ja humaltua hänen naurustaan
Mutta harvoin saa mitä haluaa
ja nykyään
haluaisin vain unohtaa
Selite:
Tämä oli toistaiseksi viimeinen tätä sarjaa. Lupaan koettaa olla mielikuvituksellisempi tulevaisuudessa, kuten vaikka tutkielmaa siitä, miten Dalekeilta saa parhaat halaukset.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut