Lieneekö koskaan epävermempaa aikaa
kuin nyt
nyt ei pysty
nyt en voi
nyt mua pelottaa ihan sikana
Nyt ei voi tehdä mitään
koska tulevaisuudesta ei ole tietoa
Nyt mä romahdan
Ennen,
siis menneisyydessä,
kaikki oli aina paremmin
Mutta silloin kun eilinen oli nyt
mikään ei olisi voinut olla huonommin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut