Noiden vihreiden merien takana on maailma jota en tunne
Palan halusta päästä edes matkalle
Voidakseni hukkua
Havaita
Tuntea tuon kaiken niin hyvin kuin taidan
Kartan ja muistikirjan teen ainoastaan mieleeni
Näistä matkoista
Kirsikanväristen taivaiden alla
Joita muualla ei näe
Perille ei voi koskaan päästäkään -
Mutta matkaan on lähdettävä
Sillä matka sieluusi
On kaiken arvoinen.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
upea runo...
Tämä on elämänmittainen ajatelma. Kaunis runo maailmanihmeiden merestä. Otsikko sopii erittäin hyvin.
oih.
tunteella.
pidin, paljon.
Tunnelmallinen ja kauniisti kirjoitettu..Loppu kruunaa kaiken!
Ihana! Todella upea runo!
Sivut