Maa jalkojeni alla on veren värjäämä
Punainen itätaivas heijastaa painajaiseni valkokankaalle
Hiljaa auringon alla suutelen kuun kasvoja.
Pyhimykset kuolleet yksitellen tikarinpistoihini
Tämä maa polttaa meidät elävältä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Koskettavaa kuvailua. Karulla tavalla kaunista.
Sivut