Pelko teki pesänsä minun sisääni, asettui taloksi.
Kutsumaton vieras ovellani löysi tien sieluuni
jota käyttää, jota korventaa.
Sydän kuin raastinraudan jäljiltä
pelkkää veristä silppua
hyvä jos vielä kuulen sen sykkivän.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Koskettavan hyvää tekstiä.
Hieno runo !
Sivut