Minut tehtiin tuulesta, meren aalloista, särkyneistä unelmista.
Kuulen meren kutsuvan minua
itse ikuisuus on läsnä.
Katson aaltoihin, mutta en näe siellä mitään.
Vain oman kuvani heijastuksen, kasvot, silmät, joissa asuu
ikuinen pimeys.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi