Elämä on kuin ruusu, joka lakastuu iän myötä, murenee lopulta palasiksi ja jäljelle jää pelkkää pölyä. Vain muisto, aavistus menneestä loistosta ja kauneudesta.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Elämä on kuin ruusu, joka lakastuu iän myötä, murenee lopulta palasiksi ja jäljelle jää pelkkää pölyä. Vain muisto, aavistus menneestä loistosta ja kauneudesta.