Sinä olet rikkonut minut, teit minusta heikomman astian, heikoimman lenkin ketjussa.
Kun putoan alas tuhooni, sinä seisot jyrkänteen reunalla ja naurat.
Ensimmäistä kertaa elämässäni minä tunnen halua tappaa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi