Minussa kiteytyy aikakausien jatkumo, kohtalo, joka
odottaa täytäntöönpanoa.
Sydämeni on musta, viha kytee kuin polttorovio,
hiiltyneet ajatukset mieleni alimmissa kerroksissa.
Edes itselleni en haluaisi niitä tunnustaa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi