Sinä.
Unieni vihollinen, painajaisistani syntynyt.
Pakenen kauhujen labyrinttiin, pimeisiin sokkeloihin,
joista ei löydy valoa tai elämää.
Juoksen silmät sokeina, pako halki todellisuuden.
Menneisyyteni jahtaa minua. Tunnustelen käsilläni, pelkkää tyhjää, lopulta edessä umpikuja.
Käännyn hitaasti ja katson kuolemaa suoraan silmiin.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ahdistava painajaismainen tunnelma.
Sivut