Rikkinäiset huuleni eivät enää pysty muodostamaan sanoja.
Tapoit sanat huuliltani, iskit vaarnan sydämeeni.
Tapoit minun sisimpäni, tapoit minut sanoillasi.
On vain äänetön ikuisuus. Kello tikittää, aika juoksee eteenpäin.
Minun aikani on pysähtynyt.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
joskus tuntunut kans melkolailla samalta, hyvä runo =)
Sivut