Nuoruus kuluu liian nopeasti. Pian koittaa jo elämän ilta ja ennenkuin tajuammekaan, olemme jo poissa.
Palaamme takaisin universumiin, tähtien tomuksi.
Elämän vääjäämätön kiertokulku on jälleen voittanut taistelun ajasta.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi