Elämän mieli ja tarkoitus hukassa.
Vaeltelen päämäärättä, peläten seuraavaa polkua,
seuraavaa tienristeystä, josta pitäisi valita suunta.
Ei minulla ole suuntaa, harhailen oman mieleni sokkeloissa,
labyrintissa vailla järkeä tai tarkoitusta.
Pelkkä lastu laineilla, virran vietävänä, etsien kotisatamaa, johon ankkuroitua.
Löydänkö koskaan perille?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Perille löydät kun suunta on valittu ja jatkat sinnikkäästi matkaa, vaikeuksista huolimatta.
Oman mielen ja valintojen kanssa täytyisi ihmisen olla sinut, silloin sadekin kastelee vain mukavasti..
Sivut