Todellisuus on minulle unta
Elän maailmassa, jota ei ole olemassa
Maailmassa, joka on pelkkiä harhoja ja kuvitelmia
Milloin oikea minä katosi
Ja tilalle tuli tämä painajainen josta en jaksa herätä?
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi