Helvetin tulet palavat sisimmässäni, tuskan tulinen laavavirta repii sieluani.
Polttaa, kyyneleet valuvat, mutta eivät lohduta.
Hyvyys ja puhtaus on kadonnut, viattomuutta ei ole koskaan ollutkaan.
Uhmassani koettelen kohtaloa, antaako se mitään takaisin?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi