Onnellisuus? Myötäeläminen?
Empatia? Ystävyys?
Kaveruus? Tuttavuus?
Mitä ne ovat?
Mitä ne sinulle edustavat?
Mikä on arvomaailmasi?
Mitä arvostat ystävissäsi?
Oletko aidosti niin ystävä kuin mitä annat ilmi?
Miksi olet juuri hänen/heidän ystävänsä?
Osaatko iloita yhdessä ystäväsi kanssa?
Voitko myötäelää hänen onnen/ilon hetkeäkään?
Oletko aidosti onnellinen jos ystävääsi lykästää?
Osaatko ilmaista sen?
Saako ystäväsi epäonni sinut huolestuneeksi?
Oletko valmis tukemaan, auttamaan?
Oletko valmis käyttämään aikaasi ja voimiasi hänen hyväkseen?
Seuraatko vain sivusta, vai yritätkö keksiä miten olla avuksi, keinolla millä hyvänsä?
Miten määrittelet ystävän,
miten ystäväsi määrittelee sinut?
Sanojen, tunteen, historian mukaanko?
Oletko todellinen ystävä?
Aiotko olla ystävä?
Oletko olevinaan ystävä?
Aiotko muuttua?
Millaisena näet itse itsesi?
Millaisena mut näkevät sinut?
Oletko miltä näytät mulle?
Mikä määrittele arvosi?
Jos todella olet todellinen ystävä ystävillesi, arvosi on korvaamaton.
Muussa tapauksessa vähemmän?
Mikä on arvosi?
Sen päätät sinä itse.
Sanoillasi, teoillasi.
Tärkeimpään arvoon voit vaikuttaa.
Se jos mikä on huikeaa...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut