Kuin lommoja muotin kyljessä,
niin on epätäydellinen ihminen.
Katsoopa mitenpäin tahansa,
aina virheitä havaittavissa.
Mutta on ihmisessä sentään oltava jotain hyvää.
Ei sitä sutena heitetä pois, vaikka virheitä onkin.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ovela.. hyvä
Sivut