Ympäri, kehää kiertäen.
Omaa paikkaa etsien.
Pää painettuna alaspäin.
Elämän nöyrryttämänä.
Kiitollisena perheestä.
Onnellisena rakkaasta.
Ainot syyni vielä jaksaa.
Ilman olisin jo luovuttanut.
Antanut periksi, lamaantunut.
Vaipunut ikuiseen horrokseen.
Teidän ansiostanne taistelen.
Pidän puoliani teidän vuoksenne.
En anna periksi, en luovuta.
En vaikka kyyneleet niin käskevätkin.
Olette voimavarani, turvani.
Kaikkeni, turvasatamani.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tämän minä allekirjoitan myös.
loistava kiitos vierelläeläjille. koska elämä on. hakkaa mäiskii ja riepottaa, on tärkeä saada palata turvasatamaan. hieno runo.
Sivut