Tulen liekki kipunoi silmissäsi
Kuin sulaa rautaa sisuksesi
Niin kuumaa, vaarallista, polttavaa
Kuitenkin lujuutta, voimaa, sitkeyttä
Silmien takana sielun peili
Kirkas, valehtelematon ja aito
Silmien takana lukemattomat ajatukset
Tunteet niin syvät ja herkät
Kipinöitä, tulta, tappuraa
Sielusi sisin, silmistäsi katsottuna
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi