Pakkasen kuura pinnallasi, ensimmäiset lumihiutaleet ylläsi
Eroa kuin yöllä ja päivällä, elävällä ja kuolleella
Ennen niin kaunis, voimaisa, elintahtoa täynnä
Nyt luovuttaneena, hajonneena, kuolevana
Läpi tuulien, tuiskujen, pakkasten, luonnon kuoleman
Muistosi säilyy, elinvoimaasi piilossa, auringon takana
Kevään voittaessa roudan, lumen ja jään
Osoitat lujuutesi, sitkeytesi, voimasi
Jälleen olet parissamme. Sinua odotimme.
Kevätkaihon kukka, talven voittanut
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut