Ihminen, monesti itsensä pahin vihollinen.
Nurkkaan ahdistettuna, tunteidensa piinaamana,
tekee vielä vaikeampaa elämästään.
Onneksi tosi ystävyys kesti sen tällä kertaa,
eikä tarvitse niin pahasti tällä erää
iskeä päätänsä tiiliseinään.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi