Miksen näe itsessäni niitä ominaisuuksia,
joita muissa arvostan.
Miksi näen niin suurina ja voimakkaina
kaikki virheet ja puutteet itsessäni?
Missä myydään silmalaseja, joilla tämä korjataan?
Itsetunnon taittovika? Sitäkö tämä on?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi