Ihminen, maailmankaikkeuden mittakaavassa niin pieni ja mitätön.
Grillijonossa taasen niin suuri, mahtava ja täysin korvaamaton.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Ihminen, maailmankaikkeuden mittakaavassa niin pieni ja mitätön.
Grillijonossa taasen niin suuri, mahtava ja täysin korvaamaton.