Minä, helppo uhri
Piikittelyillesi
Sanojesi keihäille
Osan väistin
Osaa en noteerannut
Kunnes riittävän moni osuma
Sai minut kaatumaan
Suorilta jaloilta
Täydestä juoksusta
Totaaliseen tuhoon
Sana vain - tappavan tehokasta
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi