Isot jäljet lumessa
Kotitalon nurkalla
Jännitystä, kiinnostusta
Luonnon komea luomus
Aivan lähellä
Jo useana yönä
Ja minä vieressä nukkuen
Autuaan tietämättömänä
yöllisestä vierailijasta
Hiljaa liikut, saalistanetko
Mutta pelkoa kylvät jäljessäsi
Illan pimeydessä olen varuillani
Ihmisen parasta ystävää kai vaanit
Mutten anna sen tapahtua
Pientä ystävääni suojelen
Sinulta
Metsän kuninkaalliselta
Sinulta
Pilkullinen tupsukorva
Selite:
Ilveksen jäljet jo monen yön aikanaa ilmaantuneet aivan talomme viereen...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi