Kun olet murheellinen,
katso sydämeesi ja huomaat,
että itket sitä, mikä on ennen tuottanut iloa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kun olet murheellinen,
katso sydämeesi ja huomaat,
että itket sitä, mikä on ennen tuottanut iloa
Kommentit
Hyvin sanottu!!
Sivut